testi

Werkkokauppa tuotehaku
Kalamiehen asialla jo vuodesta 1985
Kelatohtori
Tab Title
Werkkokauppa tuotehaku

Search

Generic filters
Exact matches only


Filter by Custom Post TypeKalamiehen asialla jo vuodesta 1985

Jo vuodesta 1985 alkaen Kalastustarvikeliike Wobbleri on ollut tunnettu hyvästä ja asiantuntevasta palvelustaan. Laajasta valikoimastamme löydät tuoreimmat uutuudet niin kotimaisilta pienvalmistajilta kuin kansainvälisiltä suuryrityksiltäkin. Keloista ja vavoista on tarjolla myös harvinaisempia erikoismalleja ja uistinpuolella Wobbleri tunnetaan omista erikoisväreistään, joita on teetetty kotimaisten valmistajien lisäksi mm. usa:laisilla, ruotsalaisilla ja norjalaisilla valmistajilla.

Meiltä löydät laadukkaat välineet kaikissa hintaluokissa, harrastitpa sitten jerkkikalastusta, vertikaalijigausta, tyrsky- tai koskikalastusta tai kalastat vaikka vain silloin tällöin kesämökin laiturilta. Puolauskoneella saamme kelattua siimat suoraan kelan puolalle, joten saat hankkimasi välineet mukaasi käyttövalmiina. Myös vanhan kelasi siimanvaihto on helppoa, riittää kun otat kelan mukaasi, niin me hoidamme homman.

Erittäin laajan ja alati muuttuvan tuotevalikoimamme esittely internetsivuillamme ei ole mahdollista, joten olemme valinneet nettikauppaamme myymälämme valikoimasta ainoastaan joitakin erikoistuotteita. Valikoimassamme on useita tuhansia erilaisia uistimia ja kattava valikoima tarvikkeita. Vuodenajasta riippuen kelavaihtoehtoja on jopa reilusti yli sata erilaista ja vapoja yli kaksisataa erilaista vaihtoehtoa. Myymälässämme on runsaasti mm. käsintehtyjä uistimia, joita saadaan hyvinkin pieniä määriä kerrallaan, joten voit meillä käydessäsi päästä tekemään ainutkertaisia löytöjä.

Olet lämpimästi tervetullut myymäläämme tutustumaan valikoimaamme. Autamme mielellämme juuri Sinulle sopivien välineiden valinnassa.

Kelatohtori

Onko kelan kanssa ongelmia?

Eikö kela toimi enää kuin uutena?

Ei hätää Wobblerin kelatohtori korjaa ja huoltaa kelasi!

Huollamme kaikkia kelamerkkejä, muun muassa Abu, Daiwa, Shimano ja Okuma.

Tuo kelasi huoltoon ja huollamme sen sovitussa ajassa

(mikäli kelan huoltoon tarvitaan sellaisia varaosia, joita ei varastostamme löydy, huollamme kelan kun erikseen tilatut varaosat on saapuneet)

Kelan täysihuolto alkaen 30 euroa+osat

Onko vavasta kärkirengas rikki, ei hätää – ota vapa mukaasi ja suunnista myymäläämme, niin arvioimme tai korjaamme vapasi.

Kärkirengas vaihdettuna 5 euroa

Tab Title

https://www.facebook.com/wobbleri/

[facebook-page-plugin href=”wobbleri/” width=”800″ height=”600″ cover=”true” facepile=”false” tabs=”timeline,events” cta=”false” small=”true” adapt=”true” link=”true” linktext=”” ]
download